Professionella Färdiga Hemsidor
Nu kan ni komma igång med er restaurang hemsida snabbt utan dyra startavgifter

Professionell restaurang hemsida utan startavgift

RestaurangHemsida.com är ett revolutionerande ny koncept för att restauranger skall få tillgång till professionella hemsidor för endast en låg månadsavgift. Nu är det möjligt för restauranger att få en professionell hemsida utan att behöva betala en hög startavgift för det. Flesta restaurangägare tycker det är dyrt med en skräddarsydd restaurang hemsida, därmed har vi kommit på iden att erbjuda färdiga professionella hemsidor. Det behöver inte kosta 20,000Kr till 100,000Kr för en hemsida som ni kanske inte ens blir nöjda med, nu kan ni välja bland alla våra riktigt snygga och professionella restaurang hemsidor. Så vet ni redan från början vad ni får och det blir inga oönskade överraskningar. Allt detta för en låg månadsavgift.

Hur det fungerar

Välj bland tiotal färdiga professionella hemsidor som ständigt utökas. Betala inte tiotusentals kronor för en hemsida, välj bland våra många färdiga hemsidor för er restaurang. Ni får allt ni behöver från endast 194Kr i månaden, och då ingår allt.

Det är enkelt och snabbt att komma igång med er nya hemsida

 
 1. Välj Hemsida Välj bland många färdiga hemsidor på www.RestaurangHemsida.com
 2. Domännamn Ni kan välja mellan att använda er befintliga domännamn om ni redan har en, eller så kan ni få ett nytt domännamn av oss.
 3. Vi gör klart hemsidan åt er Skicka in all text och bilder ni vill ha på hemsidan till oss via email, så sätter vi in dessa på er hemsida. För menyn går det bra att ta bilder av menyn och skicka den så skriver vi menyn på hemsidan åt er utan extra kostnad.
 4. Aktivering När er hemsida är klar (inom 7 dagar) så presenterar vi den för er och efter att ni godkännt den aktiverar vi er hemsida så är allt klart.

Varför välja en färdig hemsida från RestaurangHemsida.com?

 • Färdiga hemsidor Få en professionell hemsida som är speciellt anpassad för restauranger för en låg månadskostnad. Er hemsida kan vara aktiv inom ett par dagar.
 • Mobilvänliga hemsidor Alla våra hemsidor fungerar utmärkt på dator, surfplattor och mobiltelefoner.
 • Snabb hemsida Våra färdiga hemsidor är hastighetsoptimerade, därmed laddar dem riktigt snabbt.
 • Kontaktformulär Alla våra hemsidor kommer med en kontaktformulär så att era gäster kan enkelt komma i kontakt med er.
 • Företagsemail Imponera på era gäster med en professionell email adress, till exempel “kontakt@DinHemsida.com
 • Hosting utan begränsning Ni kan få så många besökare ni vill till er restaurang hemsida, vi har ingen begränsning.
 • SSL (Säkerhetscertifikat) Er hemsida är säkert från attacker och med en SSL certifikat får era besökare högre förtroende för er restaurang. Ni får en premium SSL certifikat med 256-bitars kryptering för er hemsida utan extra kostnad.
 • Gratis support och uppdateringar Det ingår 1 timmes uppdatering av hemsidan per månad, t.ex. om ni vill ändra något i matmenyn. Dessutom finns vi tillhands ifall ni behöver support.